قیمت زرشک  عمده – چهاردهم مرداد ماه ۱۴۰۲ –  ۸ آگوست ۲۰۲۳

2023 -barberry price – May 5th

قیمت زرشک عمده

 زرشک قیمت زرشک  در چهاردهم مرداد ماه ۱۴۰۲
قیمت زرشک پفکی صادراتی با دو سورت و بسته بندی ۱۵۵ هزار تومان
قیمت زرشک دانه اناری صادراتی ۱۲۵ هزار تومان
قیمت زرشک  اناری خوب  ۱۲۰هزار تومان
قیمت زرشک سیاه خشک  هسته دار ۱۱۰ هزار تومان
قیمت زرشک سیاه خشک بی هسته ناموجود
قیمت زرشک تازه با شاخه ناموجود
 قیمت زرشک پفکی ۱۴۷ تا ۱۵۰ هزار تومان
قیمت زرشک درجه ۳ لواشکی ۳۰ هزار تومان

قیمت زرشک

 آیا شما با توجه به خاطرات دل انگیزی که از مصرف زرشک در غذاهای چون زرشک پلو دارید حاضرید از آن چشم پوشی کنید و باقی روزهای خود را بدون این گیاه خوش طعم و رنگ سر کنید؟ آیا می توانید تصور کنید که هرگز با این گیاه آشنا نشده بودید و در غذاها از آن استفاده نکرده بودید؟ رنگ و عطر و طعم فراموش نشدنی زرشک در کنار رنگ و لعاب زعفران چیزهایی هستند که ما هرگز نمی توانیم خود را از مصرف آن محروم کنیم. به همین ترتیب می توانید به این مسئله به طور جدی بیندیشد که ملت های دیگر از چه غذاهای خوش طعم و لذیذی محروم هستند و این فقط به خاطر عدم آشنایی آنها با این ماده غذایی است و تقصیر هم به گردن مسئولین و صادرکنندگانی است که اقدامات جدی در جهت معرفی این محصول در بازارهای جهانی را همواره به تعویق می اندازند یا درگیر مسائل حاشیه ای و پیرامونی هستند یا در خود آن توانایی یا باور را نمی بینند که اولین گام‌های مطمئن را در این مسیر بردارند.

در واقع زرشک تنها در محدوده مصارف داخلی معرفی و شناخته شده است. و بعد از گذشت سالیان و قرون از مصرف همیشگی آن در غذاهای لذیذ ایرانی، هنوز در سرزمین های دیگر  ناشناخته است. با عنایت به سابقه و پیشینه مصرف زرشک در کشورمان و تجربه و خاطراتی که هر ایرانی از زرشک و زعفران و غذاهای ایرانی وابسته به این محصولات دارد بر می آید که ظرفیت فراوانی برای انتقال و معرفی زرشک به دنیا وجود دارد. زرشک تنها به چند کشور همسایه و چند کشور اروپایی صادر می‌شود که البته مصارف این محصول در آن کشورها بیشتر دارویی و بهداشتی می باشد و آنها هنوز با مصارف غذایی آن آشنا نیستند گرچه از دیرباز زعفران از ایران به دیگر نقاط دنیا صادر می شد و ملت های مختلف با ایران به عنوان محل ارسال زعفران به دیگر نقاط دنیا آشنا بودند.

زرشک و زعفران از اقلامی می باشند که به مناسبت های گوناگون، اخبار و حاشیه هایی بر آنها در فضای کسب و کار میوه و خشکبار و در عرصه صادرات به وسیله رسانه های مختلف منعکس می شود. گاه بالا رفتن قیمت زرشک، گاه عوارض صادراتی و محدودیتهای دولت، گاه بازار داخلی، گاه معرفی این محصولات  گرانقدر به بازارهای خارجی و گاه کم کاری و قصور مسئولین در تقویت و حمایت زراعت این محصولات به سر تیتر اخبار منتقل می شود. همیشه این سوال وجود دارد که اقتصاد کشور چه زمانی باید پایه های خود را عوض کند و از منابع نفتی و گازی و معدنی صرف نظر کند؟ سال هاست که به دلیل هشدار ها درباره پایان یافتن منابع معدنی و سوخت، کشور های زیادی درباره این منابع از خود انعطاف نشان داده‌اند و برای محفوظ نگه داشتن این منابع از کاستی و نیستی به برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلندمدت پرداخته‌اند. در این کشورها پرتو جدیدی بر تولید داخلی تابیده و محصولات کشاورزی در این زمینه در صدر پتانسیل های داخلی قرار گرفته اند. البته این مشکل ابعاد تکان‌دهنده‌ای پیدا کرده زیرا تمام درآمد دولت از راه فروش نفت و گاز و فرآورده های نفتی به دست می آید. ایران به دلیل مناطق آب و هوایی متنوعی که در جای جای خود دارد از ظرفیت بسیار زیادی برای کشت و پرورش محصولات کشاورزی مختلف با انواع حساسیت ها برخوردار است. و محصولات گرانبهایی در این خطه از جهان قابلیت رشد دارند که جاهای دیگر فاقد آن هستند. به عنوان نمونه زرشک گیاهی است که پیشینه روییدنش در ایران به میلیون ها سال پیش می‌رسد و برای مردم باستان به عنوان گیاهی گرانقدر و با ارزش غذایی و دارویی بالا شناخته شده بود. حکیمان دنیای کهن برای درمان بسیاری از امراض و کاستی ها از بخش‌های مختلف این گیاه استفاده می‌کردند، چون زرشک گیاهی است که تمام اجزایش خاصیت های درمانی ویژه‌ای دارند. منتها با وجود این قدمت زیاد، زرشک هنوز شأن و جایگاه واقعی خود را برای سرمایه‌گذاری در داخل  و خارج پیدا نکرده است. از نکات مثبت و مهم در کشت و پرورش زرشک یکی این است که زرشک برعکس بسیاری از محصولات کشاورزی برای پرورش به امکانات پیشرفته و دم و دستگاه های مدرن نیازی ندارد و در مناطق گرم و خشک و در شرایط بی آبی نیز امکان رشد و ثمردهی اش کاهش پیدا نمی کند. کشت و پرورش زرشک در خراسان جنوبی به مثابه بزرگترین منطقه زیر کشت زرشک بیشتر بر پایه تجربه بومی کشاورزان تحقق پیدا کرده که می تواند در ترکیب با راهکارهای نوین به بستری غنی در فرآیند تولید محصولات کشاورزی تبدیل شود. 

 صادرات زرشک

 در سالیان اخیر اقتصاد جهانی تغییرات چشمگیری را متحمل شده است. این تغییرات منتج به رکود اقتصادی، تعطیلی بانکها، هزینه‌های بالای دولت برای حفظ صنایع و کاهش قیمت سهام شده است. نتیجه این وقایع برای بسیاری از مدیران و بازرگانان غیر طبیعی و عجیب به نظر می رسد. نکته جالب توجه این است که علیرغم این که بازرگانان مایلند از نصایح یک متخصص اقتصاد بهره ببرند اما اغلب شرایط و حواشی مانع اجرایی کردن راهنمایی ها و نصایح اقتصادی می‌شود. در این دنیای پر هرج و مرج که هر لحظه در حال دگرگونی است صادرکنندگان و بازرگانان باید بدانند که توانایی خود را بهتر است بر روی چه عواملی متمرکز کنند و چگونه خود را نسبت به رخدادهای اقتصادی که در اطراف آنها می گذرد آماده کنند و در نهایت چگونه می توانند مسیر فعالیت کسب و کار خود را در آینده مشخص نمایند. صادرکنندگان محصولات کشاورزی باید بدانند که چگونه تغییرات در شرایط اقتصادی کنونی که تحریم ها و بیماری کرونا همه چیز را متلاطم و بحرانی کرده است می تواند بر تقاضای محصولات و هزینه های آنها تاثیر بگذارد. تمامی کسب و کارها درگیر یک فرایند تبدیل هستند. در زمینه کشاورزی و صادرات محصولات کشاورزی، مدیران و صادرکنندگان منابعی چون نیروی انسانی، ایده ها، تجهیزات و زمین در اختیار دارند که باید این منابع را تبدیل به کالاها و خدمات کنند. هدف از این امر ایجاد ارزش افزوده است به نحوی که آنچه به دست می آید بیشتر از منابع  استفاده شده باشد. میلیون ها کسب و کار در صدد تبدیل منابع به روش های مختلف هستند تا رضایت مشتریان را جلب کنند. البته این فرآیند تبدیل باید پیوسته مورد بازنگری قرار گیرد تا بررسی ها و مقایسه ها منجر به انبانی از تجربیات کاربردی در مراحل و دوره های زمانی بعدی گردد. در مورد کشت و پرورش و فروش و صادرات زرشک ظرفیت زیادی برای بهبود چشم انداز آینده وجود دارد که مسئولین و بازرگانان می توانند با عطف توجه به این موارد و اقدامات عملی در زمینه تحقق اهداف و برنامه ها از این پتانسیل نهایت استفاده را به عمل آورند. بسا که این توجه و اقدام نه تنها سطح کسب و کار خودشان را افزایش می‌دهد بلکه در ارتقای اقتصاد کشور بر مبنای صنایع داخلی و بهبود شرایط کشاورزان نقش عمده ای ایفا کند. کاشت و پرورش زرشک و زعفران در خراسان جنوبی و وابستگی مردم این منطقه به زراعت این محصولات لزوم تمرکز بر رشد همه جانبه پرورش این محصولات و صادرات آنها را آشکار می سازد. صادرات زرشک و معرفی آن به کشورهای دیگر موجب رشد اقتصادی منطقه خراسان و بهبود معیشت این مردم و کار و اشتغال زایی در این استان و ایجاد امید به راهکارهای جدید و سرمایه گذاری بر محصولات دیگر در سطح کشور می شود. 

فروش انواع زرشک ، قیمت زرشک در بازار تهران، قیمت انواع زرشک در بازار مشهد، خرید زرشک پفکی، فروش زِرشک پفکی، فروش زرشک سیاه کرمانشاهی، قیمت زرشک سیاه کرمانشاهی، خرید زرشک صادراتی –  barberry price ، puffy Barberry, Anari barberry ، قیمت روز زرشک ، قیمت زرشک امروز ، قیمت زرشک خشک  ، فروش زرشک در بازار تجریش، قیمت زرشک در بازار تبریز ، مشخصات، قیمت و خرید زرشک ، قیمت زرشک ۹۸، قیمت زرشک سال 98 ,  فروش انواع زرشک خشک، قیمت زرشک ۹۸، قیمت زرشک کیلویی، قیمت زرشک پفکی قاینات و بیرجند،  قیمت زرشک فله ای در تهران، قیمت زرشک سیاه ۹۸،  قیمت زرشک سحرخیز،  قیمت زرشک سال ۹۹،  قیمت زرشک دیجی کالا، قیمت زرشک امسالی،  قیمت زرشک آبگیری، خرید و فروش زرشک آبرام، مشخصات |قیمت | خرید زرشک، قیمت زرشک تازه کیلویی، عوامل موثر بر قیمت زرشک، قیمت بروز شده انواع زرشک، قیمت زعفران , قیمت هر کیلو زرشک دانه اناری درجه یک ،  قیمت انواع زرشک در ۱۴ آذرماه ۹۹، قیمت زرشک گلستان، قیمت فروش زرشک عمده در تهران ، بررسی عوامل کیفی موثر بر قیمت زرشک پفکی و دانه اناری، قیمت انواع زرشک در مشهد، قیمت زرشک گلستان, فروشگاه آنلاین کشمشی، فروشگاه آنلاین کشمون، قیمت زرشک در سال ۱۴۰۰ ، قیمت زرشک معمولی در چهارم فروردین ۱۴۰۰، قیمت عمده پودر زرشک ، قیمت عمده زرشک در ۶ فروردین ۱۴۰۰، قیمت روز زرشک در بیست و پنجم فروردین ۱۴۰۰. خرید مستقیم زرشک از کشاورزان و تولید کنندگان خراسان جنوبی. خرید زرشک در تیرماه ۱۴۰۰، تولید کننده زرشک پفکی و اناری، فروش زرشک اناری و پفکی در تهران، شیراز. اصفهان در ۱۴۰۲. مقایسه زرشک گلستان و سحرخیز

قیمت زرشک اعلا

تماس با ما